Достовірна інформація про вакцинацію

На вебсайті розміщена основна інформація про вакцини, етапи вакцинації, процедури тощо. Ця інформація оновлюється постійно.
Зверніть увагу, що на вебсайті також розміщений перелік пунктів щеплень, задіяних у вакцинальній кампанії проти COVID-19.
  • Посібник “100+ відповідей на запитання про вакцинацію проти COVID-19”
За посиланням: https://bit.ly/100answers_vaccov. Посібник містить 10 розділів, в яких доступною мовою йдеться про те, як працюють різні типи вакцин, як вимірюють їхню ефективність і перевіряють безпечність, як робити щеплення людям з серйозними захворюваннями, кому не можна робити щеплення, які є реакції на вакцини, як поводити себе після щеплення тощо.
  • Брошури про вакцини
За посиланням: https://bit.ly/3mW5o7l. На брошурах зібрана основна інформація про вакцини AstraZeneca (Oxford/AstraZeneca), Comirnaty (Pfizer) та CoronaVac (Sinovac) зібрані на зручному форматі А4. Брошури можна друкувати (є чорно-білий варіант) і поширювати в інтернеті.
  • Корисні матеріали: навігаційні вказівники для стаціонарних пунктів щеплення
За посиланням: https://bit.ly/3gps9zy. У папці розміщені вказівники різних форматів, кольорові та чорно-білі, щоб ви за бажанням могли їх роздрукувати та використовувати для організації маршрутів.
  • Контакт-центр МОЗ із питань COVID-19
Контакт центр 0800 60 20 19 працює і для лікарів. Вас можуть скоординувати з програмних питань кампанії, а також з приводу виплат медикам, які працюють з імунізацією.
Опубліковано у Цікаво знати. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *